nlfrende

Onderzoeken

Voor wie?

Onze diensten staan ter beschikking aan iedereen die zijn/haar medische klachten bespreekbaar wil maken, of die gewoon een second-opinion wil krijgen. We kunnen uitvoerig onderzoek doen voor mensen die een algemene check-up wensen. Tevens verrichten wij rijbewijs en verzekeringskeuringen.

Tenslotte hebben wij beschikking over nieuwe diagnostische mogelijkheden om onderzoek te doen bij mensen met overwegend chronische aandoeningen.

wwb_img17

Wat wij doen

Voor velen staat een diagnose reeds vast. Men heeft hart of vaatziekten, migraine, psoriasis, eczeem, de ziekte van Crohn, het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, burn-out, reuma of de een of andere vorm van kanker. Dat hoeven wij niet opnieuw te diagnosticeren. Wij kunnen aan de hand van alombekende testen maar ook nieuwere onderzoeksmethoden en in de regel (veel) uitvoeriger bloedonderzoek nagaan, wat aan een betere gezondheid / genezingstendens kan bijdragen. Zo doen we al jaren onderzoek op de aanwezigheid van toxische metalen door middel van een Provocatietest. Verder kunnen we op een niet-belastende wijze de verstijving / stijfheid van de aorta meten, een onderzoek dat nu ook op universiteiten en academische ziekenhuizen wordt uitgevoerd. Als een van de eersten hadden we de beschikking over dit diagnosticum, het vaatstijfheidsonderzoek, in het Engels ‘arterial stiffness analysis’ genoemd.

Dankzij deze ondersmethode hebben we nu nog meer mogelijkheden om de effecten van therapieën te evalueren, en niet alleen van de chelatietherapie. Internationale en onafhankelijke literatuur toont onomstotelijk aan, dat verhoogde vaatstijfheid gepaard gaat met een verhoogde kans op overlijden; en niet alleen aan hart en vaatziekten, maar ten gevolge van alle doodsoorzaken! Dat alles hangt samen met een chronisch verhoogde ontstekingsactiviteit in het lichaam. Is er jarenlang sprake van een verhoogde ontstekingsactiviteit in het lichaam, dan treedt o.a. vaatstijfheid op met een verhoogd risico op vervroegd overlijden ten gevolge van alle mogelijke oorzaken.

wwb_img18